ÜDVÖZÖLJÜK A CONFINDUSTRIA UNGHERIA HONLAPJÁN!

Egyesületünk egy innovatív, nemzetközi, etikus és fenntartható vállalkozói rendszer mozgatórugója, amelynek alapjait kisebb taggyesületek, a vállalatok közvetlen részvétele és a vállalkozások lehetőségeinek megteremtése alapozza meg.

Rólunk

A Confindustria Magyarország egy olyan egyesület, amely azok találkozóhelyeként jött létre, akik Magyarországot a befektetés, a fejlődés és a vállalkozásuk növekedésének helyszínekéntl ismerik fel. Célunk, hogy támogassuk az olasz üzleti közösséget, értéket adva a különböző területről érkező tagoknak a találkozókon, az összefogáson és a kapcsolatok fejlesztésén keresztül.

Az egyesület tevékenységei a kétoldalú partnerségek és az Olaszországban érdekelt helyi üzleti közösséggel való kapcsolatok fejlesztésére is irányulnak.

A leleményesség ott látja a lehetőségeket, ahol mások nem látnak semmit.

Miért érdemes csatlakozni a Confindustria Ungheria-hoz?

Közös értékeink, közös érdekeink és céljaink vannak: csatlakozzon hozzánk.

A Confindustria Magyarország egy olyan találkozóhely, amelynek célja a képzett és nagy létszámú olasz vállalkozói jelenlét népszerűsítése, mind céges , mind magánéleti szinten.

A Confindustria Magyarország támogatja a gazdasági és vállalkozói környezettel kapcsolatos együttműködési és információcserére irányuló kezdeményezéseket.

Az információt stratégiai elemmé tesszük azáltal, hogy együttműködünk egy tudásközponttal és egy olasz nyelvű magyar gazdasági információkkal foglalkozó online újsággal.

„Dolgozzunk együtt azért, hogy európai és nemzetközi szinten is egyre jobban meggyökerezzünk és elismertté váljunk”.
– Maria Luisa Meroni, a Confindustria East-Europe elnöke

Személyes és szakmai képzéseim révén szilárdan hiszem, hogy csak csapatmunkával lehet olyan eredményeket elérni, amelyek egyénileg nem lennének elérhetőek.

Hogyan lehet csatlakozni a Confindustria Magyarországhoz?

A Confindustria Ungheria-hoz való csatlakozáshoz a mellékelt Belépési nyilatkozat kitöltése szükséges. A tagvállalatok felvétele az Igazgatótanács megítélése alapján, írásbeli jelentkezést követően, az Igazgatótanács határozatával történik.

A formanyomtatvány kitöltésével kapcsolatos további információkért, illetve a Confindustria Magyarországhoz való csatlakozás miértjéről továbbiakat tudhat meg az alábbi elérhetőségeken: roberto@massucco.it vagy telefonon: +36 30 620 55 41.

Irányítás és tagok

Vállalkozók, menedzserek és szakemberek csoportja vagyunk, akik Magyarország legismertebb cégeit és vállalkozásait képviselik.

Hiszünk a kapcsolatok és az információcsere fontosságában.

Örömmel osztjuk meg tapasztalatainkat és várjuk tagjainkat, hogy új szinergiákat alakítsunk ki.

Tagok

ASHOLPA HOLDING ZRT.
C.TESSILE KFT.

GIORDANO RIELLO

ROBERTO MASSUCCO

Kapcsolat

CONFINDUSTRIA MAGYARORSZÁG